Nabídka originálních látek, na které jinde nenarazíte

Není nad to, mít pěkný koníček. Můžete tak výrazně obohatit svůj volný čas, a pokud se jedná o kratochvíli, jejíž výsledkem je i nějaký praktický výsledek, můžete svůj domov doplnit i o různé užitečné výrobky, které se budou hodit nejen vám, ale třeba také vašim rodinným příslušníkům či přátelům. Můžete si tak vyrobit spoustu krásných dárků a na Vánoce budete mít vystaráno o pozornosti pro ostatní.
A přesně tak to vypadá i v situaci, kdy jste propadli patchworku.

polštář

Jedná se o výtvarnou techniku, která dohromady kombinuje různé ústřižky látek a jejich opětovným sešíváním vznikají krásné textilní dekorace anebo tak praktické výrobky jako jsou povlaky na peřiny, různé přehozy a závěsy. Jedná se tedy o dokonalou kratochvíli pro všechny ty, kteří umí nejen solidně šít na šicím stroji, ale mají zároveň dostatek času na to, aby ho mohli věnovat kreativní tvorbě, jež spočívá v tom, že vybranou látku nejprve rozstříháte proto, abyste ji následně opět sešili.

Základem této techniky je samozřejmě sešívání ústřižků anebo přesně rozstříhaných geometrických tvarů různě vzorovaných látek a nikoli pouze jedné metráže. Takže všichni ti, kdo podobný koníček pěstují usilovně shánějí ty nejkrásnější bavlněné látky se zajímavými vzory, které následně tvořivě kombinují a promýšlejí, jak by vytvořili co nejzajímavější motiv.

polštář

Ovšem ne v každé galanterii anebo prodejně látek narazíte na dostatečně široký a zajímavý výběr metráže. A pokud máte podobný problém i ve vašem městě, pak vám jistě přijde vhod dobře vybavený patchwork obchod, kde si budete moci vybrat ze široké nabídky desítek bavlněných látek nejrůznějších rozmanitých vzorků. Vše zde najdete přehledně seřazeno jak podle motivů, tak podle barev, a ještě k tomu za příznivé internetové ceny. Proto neváhejte a navštivte webové stránky obchodu, ať už jste se právě zásobili anebo ne, protože nikdy nevíte, kdy se vám nápadité a neokoukané látky z nabídky budou zrovna hodit.

6 roky ago